U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Welkom bij Immo Plaza!

Welkom bij Immo Plaza, reeds 25 jaar uw vakantiespecialist van Oostduinkerke

Houdt u van de zee en de gezonde lucht en bent u op zoek naar uw droomwoning of tweede verblijf? Wilt u een zorgeloze vakantie beleven in een gezellige badplaats waar altijd iets te beleven valt? Bij Immo Plaza zit u goed voor een geslaagd, onvergetelijk verblijf aan de Belgische kust. U kunt bij ons ook terecht voor professionele syndic-services. Wij doen er alles aan zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf in Oostduinkerke!

Ons team

Tijs Clarebout

Tijs Clarebout

Zaakvoerder Tijs begeleidt u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning of appartement, hij is de ideale vertrouwenspersoon. Als syndicus is Tijs het aanspreekpunt voor de mede-eigenaars.
Ilse Vanhove

Ilse Vanhove

Ilse heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verhuur van vakantieverblijven, zowel in het seizoen als op jaarbasis. Ze kent onze panden als geen ander en helpt u met de glimlach bij het zoeken naar een vakantiewoning.
Vicky Maenhoudt

Vicky Maenhoudt

Vicky is onze experte op vlak van syndic-services. Al meer dan 15 jaar beheert ze onze residenties tot in het kleinste detail zodat de mede-eigenaars op beide oren kunnen slapen.

Maja De Coninck

Maja is uw contactpersoon indien u uw eigendom wenst te verkopen of om u te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe thuis!

Laure Hostyn

Laure is uw contactpersoon voor vakantieverhuur en zorgt ervoor dat u zonder zorgen kan genieten van uw verblijf.
Guy Van Canneyt

Guy Van Canneyt

Guy heeft meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector. Vastgoed in Oostduinkerke heeft voor Guy geen geheimen, hij is de man als u een pand wenst te kopen of te verkopen. 

Hou me op de hoogte


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website