U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

10 Troeven van Oostduinkerke

Oostduinkerke is een rustige en gemoedelijke badplaats, omringd door 97 hectare aan duinen. Het is een topbestemming aan de Belgische kust die veel meer biedt dan zon, zee en strand. Er valt heel wat te beleven en te ontdekken in en rond Oostduinkerke voor jong en oud. Iedereen komt hier aan z’n trekken. Het is de gedroomde vakantiebestemming!
Fietstochten

Fietsen

Talrijke fietspaden en landelijke wegen met genummerde fietsnetwerken maken van Oostduinkerke een paradijs voor fietsers. U kunt op verschillende plaatsen een fiets huren.
Lees meer
Openluchtzwembad

Openluchtzwembad op het strand

Op de zeedijk van Oostduinkerke is het verwarmd openluchtzwembad een topper. Een aanrader voor groot en klein in de zomermaanden!
Lees meer
Watersporten

Watersporten

Zeilen, windsurfen, kitesurfen, zeilwagenrijden, suppen: in de Sand Yacht Club van Oostduinkerke kan het allemaal! Bovendien is er een gezellige strandbar.
Lees meer
Garnaalvissen

Garnaalvissers te paard

Tijdens het seizoen kunt u de Oostduinkerkse garnaalvissers live aan het werk zien, een traditie die al meer dan 500 jaar bestaat. Een echte belevenis!
Lees meer

Paardrijden

Paardenliefhebbers kunnen zich uitleven in Oostduinkerke op het strand, in de bossen en het groene achterland. U kunt met uw eigen paard rijden of een paard huren
Lees meer
Wandelen

Wandelen

In Oostduinkerke kunt u prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld op het strand. Er zijn ook genummerde wandelpaden. En daarna genieten in een gezellige bar!
Lees meer

Tennis & Mini-Golf

Zin in een partijtje tennis of minigolf? Tip-Top in Oostduinkerke is the place to be voor tennis- en minigolfpret voor jong en oud.
Lees meer

NAVIGO museum

In het Nationaal Visserijmuseum maakt u kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. Er is ook een aquariumverdieping.
Lees meer
Golf Ter Hille

Koksijde-Golf-Ter-Hille

Koksijde Golf Ter Hille is met zijn 84ha een van de meest recente golfprojecten in Vlaanderen. Heerlijk golfen in een prachtige omgeving van de duinen!
Lees meer