Res. East Dune: tussen de duinen en zee van Oostduinkerke

East Dune laat u ten volle van die unieke mix van rust en energie genieten die alleen de zee kan geven. Het comfort van een stijlvol appartement en de vrijheid van het strand, de duinen en de golven: het beste van twee werelden.

Van de vijf aparte gebouwen met knap aangelegde binnentuinen wandelt u recht door de duinen naar het strand. De drukte van de zeedijk is ver weg. De kust en het pad dat u erheen leidt, zijn even exclusief als uw appartement.

Het ontwerp van de appartementen van East Dune is even uniek als hun ligging. De architecten van East Dune hebben voor een landelijk karakter gekozen, de tijdloze Normandische stijl van de parels van onze kust. De architectuur combineert een rustieke sfeer met een royale luxe. Elegant vormgegeven daken en ambachtelijk schrijnwerk zetten de toon. En dankzij een zorgvuldig bestudeerd concept van ramen en terrassen kijkt elk appartement uit op de natuur.

In East Dune bent u echt thuis, in een omgeving die uw persoonlijkheid weerspiegelt. U richt uw appartement volledig in volgens uw eigen smaak. Onze medewerkers staan klaar met inspirerende voorstellen en een ruime keuze uit topmaterialen. Reken op onze vakmensen voor een afwerking van topkwaliteit waar u nog heel lang zult van genieten. Het gemak van de ruime ondergrondse parking maakt East Dune compleet. U parkeert er in een oogwenk en wandelt meteen naar het strand.
Adres:Zeeraketstraat 4
Koksijde
Referentie:C/GV04
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bewoonbare opp.:100 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:0
Slaapkamers:2
Terras:23 m²

Jouw adviseurs

Meer info

Deel dit pand