Deze residentie vindt u te Oostduinkerke en heeft een zuidoostelijke oriëntatie. Uit de wind, zeer zonnig en net om het hoekje bent u aan de dijk en het strand van Oostduinkerke. Deze kleinschalige residentie bestaat uit 5 ruime appartementen dewelke genieten van een optimale lichtinval. Door zijn zeer centrale ligging in Oostduinkerke-Bad geniet u van talloze leuke winkels en restaurants.

Word één met deze parel aan de kust.

Een Luxueus bouwproject met kwaliteitsvolle materialen en hoge afwerkingsgraad,
Cozy terrassen, prachtige keukens voorzien van hoge comforteisen, exclusieve raampartijen, ...

Individuele inrichting en afwerking op maat is vanzelfsprekend in samenspraak met bouwheer en ontwerpers en onder ruime begeleiding van vakkundige medewerkers. Exclusieve duurzaamheid, een E-peil dat ervoor zorgt dat uw nieuwe thuis klaar is voor de toekomst en ruimschoots voldoet aan de huidige nieuwbouwnormen. Hierdoor geniet u van tal van voordelen.


Future proof technieken:
- E-peil E20
- Geothermie d.m.v. superzuinige warmtepomp in combinatie met zonnepanelen
- Subliem leefcomfort door middel van vloerverwarming en passieve vloerkoeling
- Uitgebalanceerd ventilatiesysteem type D

In de residentie Pure Sea en de residentie Dunas kiezen we voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming en passieve vloerkoeling. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen.

Een uitgebalanceerd ventilatiesysteem D in combinatie met het wegwerken van bouwknopen alsook het creëren van een luchtdichte woning, zorgen ervoor dat het energieverbruik drastisch wordt teruggedrongen. Dit dient de betrachting te zijn van elke energiebewuste bewoner.

Interesse? contacteer ons voor meer informatie!

Verfügbarkeit

Ref. Verd. Oberfl. Terras Sz. Price Grundriss
DUNAS 1.1 1 75 m² 17 m² 2 € 395.000
DUNAS 2.1 2 75 m² 9 m² 2 € 415.000
DUNAS 3.1 3 75 m² 9 m² 2 € 425.000
DUNAS 4.1 4 75 m² 9 m² 2 € 425.000
DUNAS 5.1 4 125 m² 31 m² 3 € 795.000

Ihre Berater

Mehr Info

Share this project